Віза на возз'єднання сім'ї

Возз'єднання сім'ї - це пeрeїзд за кордон члена сім'ї для постійного проживання на основі спеціальної візи.

Таку візу зазвичай оформлюють на 1 рік, а після трьох років можна подавати документи на отримання дозволу постійного проживання.

Дозвіл на возз'єднання сім'ї дають насамперед близьким членам родини. Такими вважають:
• діти віком до 18 років;
• діти старше 18 років, які не перебувають у шлюбі;
• чоловік чи дружина;
• цивільний шлюб протягом не менше 2 років;
• інші члени сім'ї за наявності вагомих підстав.

Проте не кожній людні дозволять возз’єднатися з родичем за кордоном, оскільки обоє мають відповідати певним нормам, а також зібрати потрібні документи.

Для того, аби українець мав можливість возз’єднатися з родичем за кордоном, родич повинен бути громадянином бажаної країни, мати дозвіл на перебування чи роботу в даній державі.

Які вимоги до даних документів перед подачею в посольство для оформлення візи возз'єднання сім'ї: апостиляція чи легалізація і переклад іноземною мовою.

На перелік документів впливає бажана країна проживання, а їхній розгляд займає від 5 до 14 днів.

Звернувшись до туристичної компанії «Гала», Вам не доведеться турбуватися про збір необхідного пакету документів для оформлення візи на возз'єднання, оскільки наші менеджери зроблять це за Вас.

Країни Закрити